Despre noi

    De 53 de ani, Leo inseamna in primul rand prietenie si ajutorarea semenilor.
Leutii au ca scop convingerea comunitatii in care traiesc, ca fiecare membru al acesteia poate sa contribuie la bunastarea celorlalti. Pentru noi primeaza voluntariatul in beneficiul membrilor comunitatii din care facem parte.
Suntem peste tot in lume, fiind recunoscuti ca cea mai mare organizatie nonguvernamentala de voluntariat din lume. Ne desfasuram activitatea sub egida Asociatiei LIONS CLUBS INTERNATIONAL-DISTRICT 124 ROMANIA, membrii Lions fiind seniorii acestei organizatii si mentorii nostri.

    LEO este acronimul pentru Leadership, Experience, Opportunity si are menirea de a crea modele de conduita in societate prin formarea unor tineri care inteleg voluntariatul ca pe un firesc, o normalitate ce trebuie multiplicata.
      In calitate de membrii Leo invatam sa fim proactivi intr-o societate civila inca amortita ca nivel de implicare si reactie, castigam experienta si intelegem ca trebuie sa fim mereu deschisi problemelor si situatiilor dificile ivite si sa fim dispusi sa dam o mana de ajutor. Intelegem sa fim toleranti, sa acceptam diferentele dintre noi si sa respectam mediul din care facem parte.

    Actiunile noastre sunt foarte diversificate, incepand de la actiuni umanitare, ecologizare, voluntariat, proiecte de constientizare,evenimente de strangere de fonduri, sprijinirea copiilor cu dizabilitati, promovarea tinerelor talente si multe altele.

    Districtul Leo 124 Romania s-a infiintat in anul 2004, in cadrul Conferintei nationale de la Timisoara si in momentul de fata incorporeaza un numar de 16 cluburi si aproximativ 250 de membri. Scopul acestui District este acela de a oferi leutilor romani sansa de a cunoaste membri din alte orase, mod prin care pot aparea noi idei de actiuni, evenimente de strangeri de fonduri sau orice alta activitate leonistica. De asemenea, Districtul se vrea a fi un organism administrativ, cu o tinta bine definita in a organiza mai bine activitatea leonistica din Romania, a promova buna intelegere in randul membrilor si de a sustine permanent o imagine pozitiva a ideii de Leo in general.


Harta cluburilor Leo din Romania
     Click aici pentru resurseą
Crina Hutanu,
Dec 17, 2010, 4:15 AM
Comments