Cluburi locale‎ > ‎

Leo Club Timisoara "Young Spirit"

      Clubul Leo Young Spirit Timisoara a fost chartat la data de 12 decembrie 2012 din initiative unor tineri de a imbunatati comunitatea in care traiesc, fiind primul club Leo Alpha din Romania.

      In prezent ne mandrim cu un numar mare de proiecte, atat la nivel national, de exemplu “VINo sa incalzesti un suflet”, cat si cu proiectele noastra anuale “Sound of Charity”, “Halloween Fest”, “Nu judeca o carte dupa coperta”.

      Proiectul “Sound of Charity” este un concert caritabil sustinut de elevi timisoreni, acesta avand loc in fiecare an in sala de concerte a Colegiului National de Arta Ion Vidu din Timisoara. Acest proiect a inceput cu prima editie din 28 mai 2014, avand ca scop sprijinirea Asociatiei de Autism Infantil Timisoara, care sprijina copiii cu autism, Sindromul Down si alte dizabilitati. A doua edite a avut loc in data de 19 decembrie 2014, fiind cel mai reusit proiect Leo Young Spirit de pana atunci. Dorind sa continuam acest proiect, cea de a 3-a editie a avut loc in data de 19 decembrie 2015. In urma donatiilor  echipa LEO Young Spirit a luat forma lui Moș Crăciun și a dus daruri copiilor orfani de la Centrul Rezidențial Casa "Mama-Copil" din Timișoara, moșul pregătind pentru fiecare dintre ei câte o plasă cu hăinuțe si dulciuri.

        În perioada septembrie - noiembrie clubul Leo Young Spirit organizeaza, alături de cluburile Interact, proiectul “Halloween Fest”, un eveniment cu scop caritabil.
        În cadrul acestui proiect au fost organizate diferite workshop-uri: face-painting, sculptat de dovleci, decorațiuni, origami, roata norocului. Scopul a fost acela de a strânge fonduri pentru Casa "Izvorul vieții" din Dudeștii Noi. Casa a fost înființată în anul 2000, cu scopul de a ajuta prin diverse servicii și programe copiii cu afecțiuni neuropsihice, proveniți din familii cu probleme sociale sau abandonați. In anul 2015 au fost cumparate alimentele necesare Fundatiei 89. Acesta fundatie este prima organizatie umanitara aparuta in Romania postrevolutionara si este un sprijin atat moral cat si material pentru oameni ai strazii, copii si adulti.

        Prin LEO avem oportunitatea de a ajuta, de a invata sa ne dezvoltam pe plan personal, avem sanse sa coordonam proiecte, sa experimentam lucruri noi, dar nu in ultimul rand sa fim exemple demne de urmat.

“We rise by lifting others"     
    
Membrii:

§  Daiana Dobosan

§  Denisa Dobosan

§  Sergiu Stoica

§  Malina Bucur

§  Mark Sandu

§  Antonia Popescu

§  Denis Antonie

§  Alisia Pricop

§  Ariadna Iuga

§  Andrei Zaharescu

§  Andrei Ionescu

§  Dan Furmanek

§  Stefan Berariu

§  Carina Furmanek

§  Patricia Ionescu

Comments