Cluburi locale‎ > ‎

Leo Club Suceava "Bucovina"

Despre noi


Clubul Leo-Bucovina a avut parte de o geneza destul de rapida si spontana am putea spune. Ne-am deschis sufletele in toiul iernii, ne-am parasit caminele calduroase si ne-am intalnit pentru a pune pe picioare o forma prin care sa putem ajuta, in limita posibilitatilor noastre, cetatetii, cadrul natural pe care il ocupa si nu in ultimul rand, insusi orasul Suceava. Si astfel am pornit la drum !!!

Ne-am facut auziti pe plan local din luna decembrie a anului 2007 cand, in ajunul Craciunului, am ajutat 3 familii nevoiase aflate in atentia Protectiei Copilului, cu produse alimentare, jucarii si produse de curatenie. O experienta cu adevarat marcanta pentru noi….cei care nu mai luasem contact pana atunci, intr-un mod atat de direct , cu aspectele realiste, crude ale societatii civile in care traim.

A doua actiune a avut loc in primavara anului 2008, impreuna cu cei din Clubul Lions, constand in oferirea batranilor de la caminul din Bogdanesti (Suceava), un martisor mai aparte ( martisoare si felicitari , fructe, dulciuri si obiecte de ingrijire personala ).

Ultimul eveniment, deosebit de important pentru noi, s-a desfasurat pe 19 aprilie 2008 cand a avut loc Festivitatea de Chartare a clubului nostru. Un moment emotionant, trait alaturi de membrii clubului Lions Suceava, de parinti , de apropiati si nu in ultimul rand, de reprezentanti ai alor cluburi Lions si Leo din tara ( Bucuresti, Cluj, Bacau ) . Festivitate a fost urmata de un cocktail si de o intalnire a participantilor Leo (Bucuresti, Bacau si Suceava) la eveniment in diferite localuri si cluburi din oras.

Pe viitor ne-am propus sa intarim relatia intre clubul nostru si districtul national, ba chiar sa avem proiecte comune in intreaga tara si astfel sa fim mai bine cunoscuti. Clubul nostru are deja in plan un proiect ecologic si un proiect intitulat “O carte pentru scoala ta” in care dorim sa ajutam la crearea unor biblioteci la scolile care nu beneficiaza de acest lucru.

Intalnirile in cadrul clubului Leo-Bucovina au loc lunar intruna dintre incaperile sediului organizatiei “Crucea Rosie” din oras. In perioada predecesoare vreunei actiuni , frecventa intalnirilor creste.

Imbinam mereu utilul cu placutul. Astfel muncim si ne simtim bine in acelasi timp, iar daca eforturile noastre au ca finalitate macar un zambet pe chipul unui copil, atunci satisfactia e maxima. Nici cand vine vorba de distractie nu suntem mai prejos!

Actuala formula a clubului

Presedinte:

Bucaciuc Teodora cafea_neagra03@yahoo.com 0736387999

Secretar:

Dolache Sabina sabina.dolache@yahoo.com 0748847085

Trezorier:
Baltag Iuliana baltag.iuliana@yahoo.com 0748125969
Ciupu Stefan
member at large 
stefanciupu_st@yahoo.com 0726772288Macovei Cristiana-Elena
membru
macovei_cristiana@yahoo.com


Prepeliuc Cipriana
membru
cipriana_p20002004@yahoo.comPostolache Maria
Membru
mariastar_fox@yahoo.com


Curelusa Luiza
Member at large
luizacurelusa@yahoo.com

 

 

 

    Mai multe detalii despre noi    Subpages (1): Proiecte
    Comments