Cluburi locale‎ > ‎Leo Club Satu-Mare‎ > ‎Anunturi‎ > ‎

Actiune caritabila de Pasti

posted May 27, 2010, 3:19 AM by Silviu Vert
In Joia Mare adica in data de 01.04.2010 (si asta nu e pacaleala )Clubul Leo Satu Mare a oferit cadouri simbolice de Pasti copiilor aflati in centru de Ingrijire si Plasament Diana din localitate.Aceasta actiune s-a realizat cu ajutorul si largul concurs al doamnelor profesoare Budurlean Liliana si Leiti Ioana de la Liceul Ortodox Nicolae Steinhart din Satu Mare care au participat impreuna cu elevii claselor a 3 a si a 4 . Ne au fost alaturi si Nicolae Aldea presedintele Clubului Lions si Petruca Ioan membru al clubului nostrum parent carora le multumim din suflet. 

Cei 10 baieti si cele 16 fetite (cu varste cuprinse intre 4 si 14 ani) carora le –a fost destinata actiunea au primit cu multa emotie si bucurie darurile care au constat in pachetele individuale formate din fructe(banane,portocole,kiwi )si cate o jucarioara haioasa adecvata varstei lor. 

Elevii au prenzentat un scurt program alcatuit din cantecele si poezioare menite sa ii incante pe copilasi si totodata sa devina o modalitate simpla pentru a se imprieteni unii cu altii. 

Momentul cel mai impresionant al serii a fost spunerea unor rugaciuni impreuna de catre toti participantii si dificila misiune de a ne lua ramas bun cu promisiunea ferma de a reveni.
Comments