Cluburi locale‎ > ‎

Leo Club Oradea "Veritas"

LEO Oradea “Veritas” este un puternic participant al vieții sociale orădene, acțiunile noastre rămânând mereu în sufletul celor cărora ne adresam. Existent încă din anul 2005, clubul s-a făcut cunoscut prin activitățile de amploare pe care le-a desfășurat. Chiar daca oficial el exista numai din anul 2006, în luna ianuarie a anului 2006 având loc chartarea clubului, prima acțiune a fost în 2005, la Școala Speciala nr. 1 din Oradea. Tocmai de aceea probabil ca cele mai multe acțiuni ale clubului au fost legate de aceasta școala.


In decursul anilor , experiența si lucrul în echipa ne-au învățat sa dezvoltam împreuna proiecte de amploare. De la înfiinţare clubul a avut numeroase activităţi, realizate în special cu şi pentru copii, în urma cărora am adus zâmbetul pe buze copiilor de la: Şcoala Speciala Nr. 1 din Oradea, Căsuţele de plasament din Oradea, Centrul de Primire în regim de urgenţă Oradea,  Grădiniţa din Lugaşul de Sus şi toţi copiii care au participat la acţiunile noastre de strângere de fonduri. De asemenea dorința de ajuta si devotamentul  de care au dat dovada membrii clubului Leo Veritas Oradea s-a văzut si la acțiunile: "Vino sa incalzesti un suflet"- vânzarea de vin fiert,ciocolata calda si ceai in scopuri caritabile, "Let's do it Romania" - participarea la proiectul național de ecologizare , " Un calculator pentru fiecare"- acțiune care a constat donarea unui calculator  Grădiniței  din Lugașul de Sus, "Leo Action Day" - un proiect național de strângere de alimente pentru masa  săracilor ,"Caritate pe caniculă" - intr-o zi torida de vara Leo Veritas a împărțit apă gratuit trecătorilor din centrul orașului Oradea,  "Donează o jucărie si un zâmbet"   donare de  jucării la  copiii spitalului de recuperare din Băile 1 Mai si multe alte acțiuni caritabile interesante.

 

În momentul de fata, clubul se întâlnește din doua în doua săptămâni, de cele mai multe ori în localul Borsalino din centru Orașului Oradea . Chiar daca suntem în momentul de fata 15 de membri, dintre care 6 membri fondatori, mai rămâne loc în clubul nostru si pentru alți  pretendenți la mult-râvnitul titlu de membru LEO.

 

Moto-ul clubului  nostru , citandu-l pe presedintele  Norbert Racz este următorul : We  serve for the society and we care about the wellbeing of our city ! 

Contact

Racz Norbert

President Leo Veritas Oradea
District Director of Finances LEO 124 Romania
Telefon: 0744502404 / 0726256300
E-mail: racznorbert@ymail.com, kingmax_n@yahoo.com
Skype: norbert_racz

Comments