Cluburi locale‎ > ‎

Leo Club Campulung Muscel "Rainbow"

LEO „Rainbow” Campulung – desi club aparut de curand, am realizat deja cateva proiecte, unele chiar inainte de infiintarea oficiala, cand lucram pentru a-i ajuta pe cei din LIONS. Cele mai importante actiuni sunt vanzarea de bauturi racoritoare cu prilejul zilelor municipiului, initierea unei campanii de curatare si reconditionare a parcurilor din oras, incepand curatenia in parcul din centrul orasului - „Gradina Publica” si organizarea unui campionat de Streetball la care au participat elevi din toate liceele din oras, reusind in felul acesta sa ne distram si sa ajutam in acelasi timp.

Printre membri se numara leuti de scoala generala, liceeni si studenti. Suntem o echipa frumoasa, lucram impreuna, cei mici invata de la noi si in acelasi timp imprumutam din entuziasmul si energia lor. Suntem toti prieteni de mult timp, ne intalnim foarte des, iar LEO ne-a oferit ocazia sa realizam lucruri noi impreuna, lucruri foarte frumoase.

Un avantaj al faptului ca ne desfasuram activitatea intr-un oras mic este acela ca in cateva luni am reusit sa ne facem cunoscuti, lumea este deja mult mai receptiva la ideile noastre si ne ajuta. De asemenea, un sprijin important ne este oferit de LIONS Campulung.

Daca v-am trezit curiozitatea in legatura cu aceasta noua echipa - LEO „Rainbow” - va asteptam la Campulung Muscel sa ne cunoasteti si , de ce nu, sa colaboram pentru proiecte viitoare!

Contact
Popa Ana Maria, Presedinte 2011-2012
ana.popa93 [at] yahoo [dot] com
Comments