Cluburi locale‎ > ‎

Leo Club Buzau "Grifon"

Leo Grifon este clubul reprezentant al Buzaului, in care tot ceea ce conteaza este prietenia si dorinta de a face lucruri bune pentru societatea in care traim. Chiar si modul in care am fost descoperiti si luati sub protectia celor de la Lions Buzau denota acest lucru pentru ca prima intalnire a fost cu ocazia “Let’s do it, Romania!” atunci cand oameni din toata tara s-au adunat pentru a strage gunoaie si pentru a face o tara mai curata. Imediat au inceput demersurile pentru a ne putea infiinta ca un club si avantajul principal a fost ca suntem cu totii interesati sa ii convingem pe cei din jur ca impreuna putem reusi orice.

Actiunile noastre de pana acum nu sunt numeroase pentru ca suntem abia la inceput, insa idei exista cu siguranta si ambitie de asemenea. Prima actiune, cum am spus si mai sus, este cea de strangere a gunoaielor din padurile apropiate orasului noastru. Ulterior am organizat o zi destinata plantatului de copaci in colaborare cu cei de la Lions care au fost dispusi imediat sa ne ajute si sa ne sustina. Am fost alaturi si la cateva proiecte organizate de liceul din care unii dintre noi provenim pentru ca numai in felul acesta putem convinge alti tineri de varsta noastra ca ceea ce facem noi pot face si ei la randul lor, toate in scopul unei tari mai bune.

Noi suntem tanara speranta si toti isi pun baza ca noi sa reusim ceea ce ei nu au putut! Numai prin munca de echipa si colaborare vom reusi sa realizam ceva mare. Iar astea sunt lucrurile importante de care clubul nostru si-a dat seama inca de la inceput, elemente care ne vor ajuta sa ne evidentiem prin tot ceea ce vom organiza.

 

Membri

 1. Bedreaga Irina-Maria - Presedinte
 2. Berianu Vlad - Vicepresedinte
 3. Dragomirescu Laura - Secretar
 4. Voicila Anca-Maria - Trezorier
 5. Bedreaga Ioana-Ruxandra   
 6. Blidaru Bogdan   
 7. Coroiu Alicia
 8. Circei Simona-Mihaela
 9. Furtua Vlad-Constantin
 10. Iftime Diana   
 11. Ion Elena
 12. Ionescu Viorel   
 13. Marin Stefan-Flavius   
 14. Seitan Dragos   

Contact


Bedreaga Irina, Presedinte 2010-2011
bdr.irina [at] yahoo [dot] com


Comments