Cluburi locale‎ > ‎

Leo Club Bucuresti "Liderii Mileniului Trei"

Cine suntem?


Am infiintat Clubul Leo “Leaders for the Third Millennium” pe 10 octombrie 2007, sub tutela Clubul Lions Millennium din Bucuresti.Toti membrii Clubului suntem traineri elevi sau studenti in programul Liderii Mileniului Trei (www.lmt.ro) – Program Educational in arta de a conduce oferit de Fundatia CODECS pentru Leadership.

Ce suntem? Ce facem?


Leadership - ul, experienta, oportunitatile sunt valori comune ale LEO si ale programului Liderii Mileniului Trei. In acest sens, scopul Clubului nostru este de a contribui la dezvoltarea generatiilor de leuti si viitori lei prin educarea si exersarea abilitatilor de leadership in spiritul LMT, marind, prin proiectele si efortul nostru comun, numarul leutilor ce devin lei.

Ca membrii ai Clubului Leo LMT, am impartasit viziunea noastra despre peer-training si leadership in doua demonstratii la conventiile din mai si octombrie 2007, combinand experienta programului nostru de leadership cu cea a Leo si Lions. In timpul forumului european Lions, am sustinut un seminar despre leadership in fata membrilor cluburilor Lions si Leo.

Pe langa acestea, suntem implicati in activitatile Programului Liderii Mileniului Trei ca si traineri in liceele bucurestene si in taberele de teambuilding si leadership organizate de Fundatie. De curand, am fost voluntari pentru evenimentul The Bucharest Conference (www.bucharestconference.org) si am participat la Young Atlanticist Summit, ambele evenimente organizate cu ocazia Summitului NATO de la Bucuresti.

Toate aceste demersuri profesionale sunt sustinute de prietenia care ne leaga si de energia care ne motiveaza sa facem impreuna lucruri minunate.


Comments