Cluburi locale‎ > ‎

Leo Club Bistrita

 
 

Contact

Contact:
Despre noi
 
        Oficial, Club LEO Bistrita s-a infiintat pe data de 4 februarie 2010, dar noi functionam ca si echipa inca din toamna anului 2009.
            Relativi noi, am reusit sa facem cateva proiecte, cel mai mare fiind concursul de realizare de filme de scurt-metraj "I like to movie't".
           Chiar daca suntem numai 6 membrii, acest lucru nu ne impiedica sa facem ceva pentru comunitatea noastra. Prin actiunile desfasurate de noi incercam sa promovam valorile comune ale LEO "Leadership, Experienta, Oportunitate".
           Ne bucuram de sustinere din partea Clubului LIONS Bistrita care ne ofera sprijin financiar si moral in derularea actiunilor noastre si din partea Liceului de Arte Plastice "Corneliu Baba" Bistrita care ne-au oferit neconditionat spatiul lor pentru a ne desfasura sedintele. Trebuie mentionat si Liceul de Muzica "Tudor Jarda" Bistrita unde ne-am derulat actiunile din cadrul concursului dar si trainingul "Rezolvarea alternativa a disputelor".
 
Citeste comunicatul de presa despre constituirea clubului.
 

Citeste-ne blogul 
 
Proiecte:
  • Concursul de realizare de filme de scurt metraj "I like to movie't" - iulie - august 2010:
I like to movie't este o inițiativă Club LEO Bistrița susținută de Club LIONS Bistrița și care aduce în același spațiu 15 tineri împărțiți pe 3 echipe și care timp de 3 săptămâni vor petrece cel mai bun timp al vacanței lor. 3 Săptămâni de provocări, 3 săptămâni de momente dificile care prin colaborare, prin dezvoltare personală au să devină amintirea Verii 2010!

Cele 3 echipe vor avea 5 zile de formare (26 - 30 iulie) alături de membrii LEO și de experți în domeniul producției de film și teatru. Temele acoperite de atelierele de lucru vor fi:

1.Realizarea unui brainstorming
2.Creativitate
3.Comunicare
4.Producție de film și realizarea filmelor
5.Realizarea unui scenariu și regizarea
6. Lucrul in echipa

După această perioadă participanții primesc 12 zile de producție (30iulie - 12 august) în care trebuie să scrie un scenariu care mai apoi să devină un film de sine stătător. La finalul acestor zile pe data de 23 august va avea loc „Decernarea Premiilor LEO pentru Film” - moment festiv în care cele 3 filme vor fi vizualizate și premiate în prezența tinerilor bistrițeni, membrilor LEO - LIONS, invitaților din zona ONG-urilor și a structurilor administrației publice locale și a altor tineri voluntari.

  • Sustinerea de catre membrii Clubului LEO a unor training-uri:
                    Managementul timpului
                    Comunicare
                   
  • Organizarea training-ului "Rezolvarea alternativa a disputelor" - aprilie 2010;
  • Free Hugs Campain - decembrie 2009.

Membrii fondatori:

  • Solcan Adrian Marius - Presedinte
  • Cazan Ionut Calin - Vicepresedinte
  • Pavel Dan Madalin - Secretar
  • Ioja Madalina - Membru
  • Boldorea Luki - Membru
  • Morar Carina Cristina - Membru


                                     


Comments