VIZITA LA GRADINITA NR 13

Proiectul a fost organizat din dorinta arzatoare a membrilor clubului nostru, de a petrece cateva ore intr-o comunitate de copii, fara prea multe griji si cu siguranta, plini de energie.
Idea de a vizita o gradinita si de a interveni putin in monotonia zilnica a fost imbratisata cu drag de catre membrii clubului. Timpul petrecut alaturi de un grup de copii din Gradinita Nr. 13 a trezit amintiri placute fiecaruia dintre noi, si ne-a scos din activitatile uzuale pe care le desfasuram la momentul respectiv. Pentru atragerea atentieie copiiilor, a fost proiectat un film de desene animate, in urma caruia am discutat cu ei incercand sa ii facem sa vada diferenta dintre bine si rau, dintre corect si gresit. Filmuletul, unul cu elemente destul de evidente a fost usor de inteles si de comentat. Beneficiarii, cei cativa copii cu varste intre 5 si 8 ani, au avut parte de momente inedite, de jocuri noi si de o portie dulce de inghetata, oferita cu sprijinul advisor-ului nostru, Calin Potor. Actiunea a avut loc in data de 30 septembrie a.c. in cladirea gradinitei respective. La actiune au participat 8 membrii ai clubului. Actiunea anterior mentionata are ca rezultat o activitate ce va avea loc in data de 6 decembrie a.c. si anume impartirea de cadouri unor alti copii dintr-o casa de copii ce va fi aleasa ulterior. Cadourile daruite copiiilor din respectiva casa de copii au ca sursa de provenienta gradinita deja vizitata. Copiilor din Gradinita Nr.13 li s-a sugerat sa realizeze cateva cadouri folosindu-si imaginatia, cadouri pe care urmeaza a le da celorlalti copii in data de 6 decembrie. Micii gradinari au foast foarte incantati si dornici sa isi puna manutele in functiune pentru a aduce zambetul pe chipul unor copii mai putin norocosi, pe care viata nu i-a inzestrat cu prea mult noroc. Actiunea va purta de asemenea semnatura Leo, cadourile cuprinzand si un cadou personalizat din partea Clubului Leo Fortress Alba Iulia.
Replicarea acestui tip de actiuni reprezinta unul dintre obiectivele noastre viitoare, impactul acestora fiind vizibil in randul copiiilor, mai mult, rezultatul acestei actiuni va fi chiar mai vizibil in urmatoarea nostra actiune.
Comments