DAR DIN DAR

 

Leo Fortress  impreuna cu Clubul Lions Lippstadt şi Clubul Lions din Alba Iulia,  au organizat, in prag de Anul Nou, la sfarsitul lui decembrie 2007, o actiune de binefacere in oraşele Zlatna şi Cugir.

Frumoasa sumă de 4000 euro, donată de Clubul Lions Lippstadt, s-a indreptat către 15 familii din Cugir şi 15 familii din Zlatna, sub forma unor produse de igienă personală, carne şi preparate din carne, lactate, dulciuri, fructe, precum şi multe alte alimente de bază.

Clubul Leo Fortress s-a aflat in cursul zilei de joi, 27 decembrie, in Cugir, unde, impreună cu un asistent social, au căutat cele mai neajutorate cazuri: persoane singure, pensionate cu venituri foarte mici, cu diferite dizabilităti sau imobilizate la pat.

In cursul zilei de vineri, 28 decembrie, Leo Fortress s-a deplasat la Zlatna pentru a oferi şi celorlalte 15 familii nevoiaşe un  ajutor şi un cuvant bun, pentru a trece cu sperantă in Noul An.

Cu o sumă derizorie pentru unii şi colosală pentru altii, Cluburile Lions şi Leo au reuşit să aducă bucurie in sufletele unor persoane care nici nu visau că au ce să pună pe masă in ajunul Anului Nou.

Comments