CENTRUL DE PLASAMENT IULIA 2005

Proiectul a fost organizat din dorinta arzatoare a membrilor clubului nostru, de a oferi unui grup de copii mai putin norocosi din comunitatea albaiuliana un moment de distractie si veselie in prag de sarbatori, si a venit ca o continuare la ceea ce s-a petrecut anterior la Gradinita Nr.13 din Alba Iulia.
Amintesc cu aceasta ocazie, evenimentul petrecut in data de 30 septembrie, eveniment ce a marcat actiunea noastra de la Societatea de Caritate « Iulia ». Vizita la Gradinita Nr.13, si suportul venit din partea micilor ingerasi, a adus copiiilor de la Casa Iulia un zambet plin de caldura. Copiii de la Gradinita Nr.13 au decis sa ofere celor mai putin norocosi decat ei, un cadou in pragul sarbatorilor de iarna, o mica atentie care sa le dezvaluie iubirea fata de cei apropiati lor ca varsta.
Actiunea de la Casa Iulia a avut loc in data de 23 decembrie, in pragul Craciunului si a cuprins, la fel ca in cazul gradinitei, un filmulet de desene animate cu discutii pe marginea lui, prezentarea noastra ca si Club si o serie de jocuri menite a destinde atmosfera si a rupe barierele dintre noi si ei, ca grupuri diferite. Proiectul a fost gandit in cadrul Clubului leo Fortress Alba Iulia, prezentat Clubului Lions si ulterior sprijinit financiar de catre membrii acestuia. Pe langa cadourile pregatite de catre copiii de la Gradinita nr.13, am hotarat sa pregatim si niste pachetele cu dulciuri pentru acestia. O surpriza deosebita ne-au facut copiii de la Casa Iulia, oferind fetelor din Club cate o jucarie din plus drept multumire pentru prezenta noastra acolo.
Actiunea a fost mediatizata ulterior desfasurarii ei, in mass-media locala albaiuliana.
Comments