BAL DE CARITATE LEO LIONS 2005

Proiectul organizat de catre Clubul Lions Alba Iulia in parteneriat cu Leo Fortress Alba Iulia a avut ca scop colectarea de fonduri pentru intrajutorarea familiilor cu multi copii.
Sub genericul „Craciun fericit pentru fiecare” a avut loc in Alba Iulia un bal de caritate. Acesta s-a desfasurat in data de 9 noiembrie 2004 in incinta Hotelului Parc din Alba Iulia cu incepere de la ora 21. Ca si activitate principala a acestui bal, licitatia de obiecte a fost deosebit de apreciata de catre participantii la acest eveniment. S-au scos la licitatie obiecte donate de catre membrii Lions Alba Iulia, de la diverse institutii precum si cateva obiecte venite din partea Asociatiei Artistilor Plastici Filiala Alba. In deschiderea evenimentului au vorbit presedintele Clubului Lions Alba Iulia si primarul municipiului, membru al Clubului mai sus amintit. Balul de caritate a reunit o serie de personalitati din randul oamenilor de afaceri precum si din cadrul institutiilor albaiuliene, incheindu-se cu un profit de 130 milioane lei. Rolul Clubului Leo Fortress Alba Iulia a fost acela de a ajuta la buna desfasurare a acestei activitati prin primirea si indrumarea invitatilor si mentinerea bunei dispozitii. In program au fost cuprinse, un concert de colinde si unul de muzica clasica, ambele sustinute de catre elevii Liceului de arta, o serie de momente vesele, licitatia mentionata anterior, momente de dans si un minunat concert al trupei Contact. Clubul Leo Fortress Alba Iulia a avut de asemenea responsabilitatea de a gasi cateva cazuri incadrate in grupul tinta al proiectului, din comunitatea albaiuliana, spre care urmeaza sa se indrepte fondurile stranse.
Balul de caritate a fost filmat de catre unul dintre membrii nostrii, ulterior fiind realizat un material video pentru arhiva Cluburilor, cateva dintre cadrele filmate fiind prezentate pe postul de televiziune Pro TV.
Comments