Cluburi locale‎ > ‎

Leo Club Alba Iulia "Fortress"

Nume: LEO Alba Iulia Fortress

Facebook Web Address: https://www.facebook.com/LeoFortressAlba/

Adresa: Alba Iulia, Alba, România

Fondat: 5 mai 2004

Scurtă descriere: Leadership, Experience, Opportunity – LEO

Prezentare:

Fondat în anul 2004, LEO Alba Iulia Fortress este visul oricărui tânăr dornic să contribuie la bunăstarea comunităţii sale.

Format din tineri voluntari, clubul nostru organizează diferite activităţi pe parcursul anului ce îmbunătăţesc spiritual filantropic al oraşului nostru.

Începând ca şi un club « no-name » Leo Alba Iulia Fortress a devenit un nume răsunător pe buzele albaiulienilor şi un motiv de mândrie pentru judeţul nostru.

Am dat startul misiunii noastre pe dată de 5 mai 2004 şi de atunci, acţiunile noastre nu au încetat. Iată câteva dintre evenimentele realizate anul acesta:

Leadership, Exchange, Opportunity

     În data de 15 mai 2015, membrii clubului LEO Fortress Alba Iulia au organizat la Casa de Cultură a Studenților din județ, proiectul intitulat, ,,Leadership, Exchange, Opportunity”. Acest proiect a fost posibil datorită grant-ului oferit de programul YouthBank Alba, fiind unul dintre câștigătorii concursului de finanțare organizat de acest program pentru tineri.

     Evenimentul de tip TEDx a avut la bază ideea de orientare în carieră și orientare profesională, de învățare a urmăririi scopurilor în vederea realizării visului profesional al tinerilor liceeni, al studenților si nu numai.

       Participanții au avut ocazia să se intâlnească și să asculte poveștile de viață a unor speakeri, precum: actorul Alin Panc, coach-ul Mircea Chira, politologul Dragos Zaharia. În această seară au avut loc și diferite momente artistice pentru a întreține atmosfera.

Împreună de ziua copilului

      În data de 1 Iunie, leuții clubului LEO Fortress Alba Iulia au împărțit baloane copiilor, în zona parcului din Cetate și a bulevardului. Baloanele au fost oferite pe bază de donație, începând de la 1 leu. 

      Rezultatul a fost unul impresionant.Charity Ball

     În data de 5 iunie 2015, membrii clubului LEO Fortress Alba Iulia au organizat la sala de evenimente Ballroom, din cadrul incintei Alba Mall, proiectul intitulat, ,,Charity Ball”. Acest proiect a fost posibil datorită grant-ului oferit de programul YouthBank Alba, fiind unul dintre câștigătorii concursului de finanțare organizat de acest program pentru tineri.

     Intrarea la acest eveniment s-a făcut pe bază de invitații, la prețul de 100 lei. Aceast bal de caritate a constat în oferirea unei cine invitaților, care au avut parte și de diferite momente artistice. Această zi s-a încheiat cu o licitație, care a inclus diferite obiecte, atât ornamentale cât și vestimentare. La bal a participat si Gabriel Murariu, baiețelul de 11 ani, care are nevoie de un aparat auditiv nou. Banii strânși în urma evenimentului au fost oferiți băiatului pe care îl sprijinim sa-și poată continua copilăria și viața într-o manieră normală.

Colorează-ți viața cu sunete

     În data de 24 Iulie, leuții clubului LEO Fortress Alba Iulia au organizat cea mai ,,colorată” și ,,gălăgioasă” paradă a bicicletelor. Traseul a presupus turul Cetății Alba Carolina, cu oprire la diferite monumente.

     Prin acest eveniment am urmărit conștientizarea populației în legătură cu importanța mersului pe bicicletă și a stilului de viață sănătos. Totodată vrem să facem cunoscută situația dificilă în care se află micuțul Gabriel Murariu și importanța auzului în viața de zi cu zi.

Curățenie de toamnă pe Mamut

  Sâmbata, 24 Octombrie, ora 10:00 am luat parte la acțiunea de ecologizare, care a avut loc pe Mamut, respectiv în Parcul Dendrologic. Membrii Lions alături de cei din LEO s-au împărțit pe traseu pentru a aduna toate deșeurile însumând peste 70 de saci de gunoi. Participanții au rămas încântați, iar noi, împreună cu Clubul LIONS,dorim să facem din această acțiune un eveniment care va avea loc de 2 ori pe an: primăvara și toamna.

  De asemenea, cu această acțiune, ne-am înscris la Campania GoGreen inițiată de Leo Club of Kowloon, din Hong Kong, campanie menită sa atragă atenția asupra protejării mediului.


VINo sa incalzesti un suflet!

Am deprins o traditie de vreo cativa ani incoace, sa sarbatorim Ziua Nationala a Romaniei putin altfel. Ne strangem toti, ne rezervam un loc in  Parcul Cetatii si, de dimineata pana seara, vindem vin cald, ciocolata calda, ceai si cafea. Anul acesta am fost mai darnici si am impartit si dulciuri, sa mearga cu bauturile. Toti banii stransi se doneaza, in fiecare an, unui caz social ce are nevoie de sprijin financiar, iar asta ne aduce noua bucurie in suflete.


Iubeste romaneste!

Cu ocazia sarbatorilor de Valentine’s Day si Dragobete, am decis sa impartim iubire. Am oferit ocazia tuturor indragostitilor sa isi imortalizeze sentimentele si sa ramana cu o amintire de neuitat. Am iesi in Parcul Cetatii si am inceput sa ne bucuram de aerul proaspat al primaverii, iar seara am lansat lampioane alaturi de cetatenii comunitatii noastre. 

Membrii

  • Idita-Șeican Andreea-Marilena - Preşedinte

  • Dumitru Denisa - Vicepreşedinte I

  • Opriţa Lorena Maria - Vicepreşedinte II

  • Doroftei Bianca Andrada - Secretar

  • Baba Karina Georgiana - Trezorier

  • Butuza Alexandru

  • David Ana

  • Beteag Antonia

  • Deac Denisa

  • Rusu Daria Cristiana

  • Saturni Giovanna

  • Năsui Simona Anamaria - MAL

  • Crişan Octavian - MAL

  • Sicoe Paul - MAL

  • Crişan Marius - MAL

  • Cojan Antonia - MAL
  • Ştitz Cătălin - MAL

  • Vasiu Beatrice - MAL

  Au fost LEO:

  Plugar Anamaria 

  Ştefan Elena Dora 

  Crişan Alin Constantin

  Draschan Laura 

  Calin Govoreanu

  Stoia Silviu

  Suciu Dragos

  David Mihail

  Ivinis Laura

  Hutanu Sergiu

  Pandor Razvan

  Hutanu Crina

  Costan Vlad

  Stanciu Dragos

  Ignat Dorian

   Subpages (1): Proiecte
   Comments