Anunturi‎ > ‎

Rezolvarea Alternativa a Disputelor

posted May 3, 2010, 4:04 AM by Silviu Vert
Bistrita, 30.04.2010 - Asociatia Club LEO Bistrita, „divizia tanara” a clubului LIONS Bistrita, a organizat in colaborare cu Centrul de Mediere si Dialog, cu sprijinul S.C. Winter Com S.R.L. Bistrita trainingul „Rezolvarea Alternativa a Disputelor”. Cursul s-a desfasurat pe durata a patru zile in perioada 26 -29 aprilie intr-un spatiu adecvat oferit de Liceul de muzica „Tudor Jarda” Bistrita si a cuprins patru module. Prima zi a debutat cu modulul de ”Comunicare” prin intermediul caruia cursantii si-au insusit notiunile necesare imbunatatirii abilitatilor de comunicare activa si dialog. Urmatoarele trei zile s-au dezbatut subiecte precum „Conflictul”, „Negocierea integrativa” si „Medierea”. Participantii, in numar de 22 au fost elevi cu varste cuprinse intre 15-18 ani, din 10 licee din Bistrita (cate un baiat si o fata). Adrian Solcan, presedintele 2010-2011 a Clubului Leo a spus” Ne-am straduit sa inducem in aceste zile o atmosfera de prietenie si colaborare, valori promovate de Clubul Lions International”. 

Activitatea s-a finalizat cu inmanarea diplomelor, dar se continua implicit prin intermediul participantilor care au devenit „resurse” pentru prietenii si scoala lor. 

Clubul LEO Bistrita este o organizatie de tineret ce isi doreste sa propuna publicului bistritean o serie de activitati legate de colaborare, cultura si educatie civica si democratica.
Comments