Anunturi‎ > ‎

Leo Sports,Leo Culture

posted Mar 15, 2012, 1:56 AM by Cristiana Macovei
La Conventia Nationala de la Oradea s-a votat proiectul national Leo Culture. Acest lucru inseamna ca fiecare club din tara trebuie sa contribuie la indeplinirea unui scop comun,in acest caz sprijinirea unei echipe sportive de performanta,defavorizata insa de conditiile materiale.

Leo CULTURE promoveaza sansa la cultura si sansa la sport .Sansa la cultura presupune ajutarea elevilor talentati sau a olimpicilor care doresc sa participe la concursuri nationale sau internationale dar nu au posibilitatea materiala .Leo Sport sustine echipa de Karate WuShu prin strangerea, in cadrul unor baluri sau alte actiuni, a fondurilor necesare cumpararii echipamentelor sportive (kimono-uri ). Prin sustinerea acestui proiect cluburile leo nu doar ca ajuta la indeplinirea unor vise dar isi promoveaza si imaginea. Sigla Leo va fi imprimata pe fiecare echipament sportiv. Donarea echipamentelor va avea loc la Oradea, in cadrul unei gale festive organizate de clubul local.


Ce trebuie sa faca fiecare club?
Fiecare club are posibilitatea sa ajute aceasta echipa prin donarea unei sume de bani din care vor fi cumparate echipamente sportive.
In acest sens se pot organiza proiecte de strangeri de fonduri la nivel local, de exemplu baluri de caritate,targuri de produse,licitatii sau alte activitati,nu exista vreun tipar in ceea ce consta evenimentul vostru. Cu cat sunteti mai creativi cu atat mai bine!  

Districtul a pus la dispozitie un afis care poate fi modificat de fiecare club in functie de actiunea sa.
Comments