Anunturi‎ > ‎

Bistrita are un Leo Club

posted Apr 17, 2010, 7:47 AM by Silviu Vert   [ updated Apr 17, 2010, 7:49 AM ]

Bistriţa, 12.04.2010. Un Leo Club s-a constituit în Bistriţa, printr-o inaugurare festivă realizată în data de 12.04.2010, la hotel Bistriţa. 

Clubul Lions Bistriţa a sprijinit demararea Clubului Leo pentru tineri între 16-25 ani.

Adrian Solcan, fost primar al tinerilor bistriţeni a fost ales ca prim preşedinte, Ionuţ Cazan ca vicepreşedinte, Mădălin Pavel va fi viitorul secretar, trezorier Mădălina Ioja iar Luky Boldorea şi Carina Morar vor fi membri fondatori. Sorin Herciu, fost preşedinte al Lions Club Bistriţa, este consilierul tinerilor Leo în această perioadă. 

Preşedintele in exerciţiu, Vasile Moldovan a spus “Suntem încântaţi că am găsit aceşti tineri inimoşi! Clubul Lions Bistriţa primeşte în acest fel un suflu de prospeţime, prin care sperăm să reuşim să ne integrăm şi mai bine în viaţa comunitatii”.

Clubul Leo se va întâlni în fiecare vineri, la ora 15, la Liceul de arte plastice Corneliu Baba. Tineri cu vîrste apropiate, care doresc mai multe informaţii despre Leo Club Bistriţa pot să îl contacteze pe Adi Solcan,  0743.928.395.

Cluburile Lions din întreaga lume sprijină aproximativ 5.500 de cluburi Leo în peste 130 de ţări. În acelaşi timp în care cluburile Lions sprijină şi alte persoane in comunitatea locală. Cluburile Leo dezvoltă abilităţile de conducere şi munca în echipă. Pentru mai multe informaţii despre programele Leo Club se poate vizita secţiunea ”Youth Programs” de pe site-ul Lions Internaţional.

Comments